Volledig scherm

KIOS’45 en Gezondheidscentrum de Haere in Bergentheim werken samen tegen blessures


BERGENTHEIM - Korfbalvereniging KIOS'45 uit Sibculo werkt samen met Gezondheidscentrum De Haere om blessures te voorkomen. De Haere doet dat met het trainingsprogramma Join(t) Forces als warming-up voor het sporten.

Het programma zou de kans op kleine, maar ook ernstige blessures met 50 tot 70 procent verminderen. Hockeyster Naomi van As, die zelf te maken kreeg met kruisbandletsel, is ambassadeur van Join(t) Forces.

De trainers van KIOS'45 worden opgeleid om Join(t) Forces te kunnen toepassen en de leden kunnen gebruik maken van de app 'De Blessurechecker'. Ook is er vandaag (dinsdag 30 augustus) om 19.00 uur een workshop voor leden en andere belangstellenden. Deze vindt plaats bij KIOS'45 aan Gemeenteweg 8 in Sibculo.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.