Volledig scherm

Kledinginzamelingsactie in Ruurlo

RUURLO - In gemeentecentrum De Sprankel, aan de Domineesteeg in Ruurlo, vindt op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober de jaarlijkse kledinginzamelingsactie van Sam's Kledingactie voor Mensen in Nood plaats.


Op vrijdag is de inzameling van 19.00 tot 20.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur. Men kan dan gebruikte kleding, schoeisel en huishoudtextiel in gesloten plastic zakken afgeven bij gemeentecentrum De Sprankel. De opbrengst van de ingezamelde kleding gaat dit jaar naar een ontwikkelingsproject van Cordaid Mensen in Nood: 'Ontheemden' in Nepal.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.