Volledig scherm

Kleindierenshow Zorg en Genot in Elckerlyc

LUTTENBERG - In de Elckerlyc vindt de 57e clubshow van kleindieren plaats op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 november.

Tijdens deze show hebben de leden hun dieren in topconditie gebracht om ze tentoon te stellen aan het publiek. Te zien zijn onder andere kleine hoenders, konijnen, sierduiven, cavia’s, oorspronkelijke duiven en sier- en watervogels. De dieren worden door een korps deskundige keurmeesters gekeurd op raszuiverheid, conditie, kleuren en bouw. Tijdens de show zijn diverse leden aanwezig die belangstellenden te woord kunnen staan om uitleg te geven over het houden en fokken van kleindieren. De tentoonstelling is te bezoeken op vrijdag 11 november van 20.30 tot 22.00 uur, zaterdag 12 november van 10.00 tot 19.30 uur en zondag 13 november van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.