Volledig scherm

Kleinkoor Musica Religiosa uit Kampen zoekt alt en tenor

KAMPEN - Het 22-koppige Kleinkoor Musica Religiosa uit Kampen start binnenkort met haar nieuwe seizoen en is daarvoor op zoek naar een alt en een tenor.

Dit seizoen staan er onder meer een presentatie van de derde cd op 18 november in de Kamper Buitenkerk gepland, een concert tijdens de kerstnachtdienst in de Bovenkerk en optredens in onder meer Doornspijk, Gramsbergen, Wezep en met het Urker Mannenkwartet. Leden kunnen thuis hun repertoire bestuderen dat zij kunnen inzien op een special digitaal portaal. De repetitie is een keer in de drie weken op zaterdagochtend in de Eben-Haëzerkerk in Kampen. Dirigent van het koor is Gerwin van der Plaats. Daarnaast is er een zangcoach bij Musica Religiosa: sopraan Clara de Vries uit Zwolle. Nieuwe leden kunnen meedoen na een auditie. Meer informatie over het kleinkoor bij Pety van der Kolk, telefoonnummer 038-3324235. Aanmelden als koorlid kan op www.musicareligiosakampen.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.