Volledig scherm
De wei bij Culture Club de Haere © Culture Club de Haere

Knusse huiskamerconcerten in het weiland

OLST - Muzikanten treden zondag 12 juni bij Culture Club de Haere op in een knusse huiskamersetting opgebouwd midden in het weiland.


Het festival genaamd ‘In de Wei Concerten’ biedt een podium aan talentvolle bandjes of singer- songwriters die op het punt staan om door te breken. Een greep uit de line-up: Ed Struijlaart, Lady Dandelion, Emil Landman, Find us in Slumberland, Lara Kroon en Demi Knight op. Het festival is van 13.00 tot 17.00 uur en is voor alle leeftijden geschikt. Toegang is gratis. Meer informatie op www.cultureclubdehaere.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.