Volledig scherm

Koninklijke Van der Most Heerde produceert CO2-neutraal

HEERDE - Koninklijke Van der Most in Heerde kan dankzij de aanschaf van het Groen Balans CO2-certificaat zeggen dat het drukwerk en de enveloppen van de onderneming CO2-neutraal geproduceerd worden.

Met het compenseren van de directe CO2-uitstoot van alle productieprocessen, realiseert Koninklijke Van der Most een belangrijke doelstelling uit het MVO-beleid. Met de aanschaf van het Groen Balans-certificaat maakt Van der Most het project 'Run of River' mede mogelijk. Dit project voorziet in de bouw van een waterkrachtcentrale in Kinnaur, een district in het noorden van India.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.