Volledig scherm

Koor- en samenzangavond in Driestwegkerk Nunspeet

NUNSPEET - De taakgroep missionair werk van de Protestantse Gemeente Nunspeet organiseert woensdagavond 31 augustus een koor- en samenzangavond in de Driestwegkerk.

Muzikale medewerking wordt verleend door de Verenigde Veluwse Koren. Dit koor staat onder leiding van Leander van der Steen en bestaat uit vier koren van de Veluwe. De algehele leiding is in handen van pastoraal medewerker Hans van der Meer uit Nunspeet. Aanvang aan de Driestweg 4 in Nunspeet is 20.00 uur en de toegang is gratis. Wel wordt er een collecte gehouden ter bestrijding van de kosten.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.