Volledig scherm

Koor- en samenzangavond in Driestwegkerk Nunspeet

NUNSPEET - De taakgroep missionair werk van de Protestantse Gemeente Nunspeet organiseert woensdagavond 31 augustus een koor- en samenzangavond in de Driestwegkerk.

Muzikale medewerking wordt verleend door de Verenigde Veluwse Koren. Dit koor staat onder leiding van Leander van der Steen en bestaat uit vier koren van de Veluwe. De algehele leiding is in handen van pastoraal medewerker Hans van der Meer uit Nunspeet. Aanvang aan de Driestweg 4 in Nunspeet is 20.00 uur en de toegang is gratis. Wel wordt er een collecte gehouden ter bestrijding van de kosten.

  1. Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!
    video

    Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!

    De verkiezingscampagne is weer in alle hevigheid losgebarsten. Op 15 maart mogen we met z’n allen naar de stembus. Om te zorgen dat jij op hun partij stemt, promoten veel politici zichzelf via reclamespotjes. Stiekem zijn die meestal erg saai, maar af en toe zitten er pareltjes tussen! Neem bijvoorbeeld het spotje van de CDA dat op dit moment viral gaat. Wij selecteerden vijf van de opvallendste politieke spotjes van de afgelopen jaren: