Volledig scherm

KOPP-groepen bij Mindfit Zwolle

ZWOLLE - Mindfit Zwolle start maandag 24 en dinsdag 25 oktober met doe-praatgroepen voor kinderen en jongeren die opgroeien in een gezin met een psychiatrische of verslaafde ouder.

Deze groepen zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar en jongeren van 16 tot en met 25 jaar. Doel van deze groepen is om herkenning te vinden bij leeftijdsgenoten, om meer te leren over psychische ziekte en/of verslaving van hun ouder en hoe hiermee om moet worden gegaan. De groep voor kinderen start 24 oktober en de groep voor jongeren een dag later. Voorafgaand is er altijd een kennismakingsgesprek. Aanmelden via secretariaat@mindfit.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.