Volledig scherm
Ruim 200 koorleden zingen mee in een concert met solisten en een orchestra voor de kankerbestrijding. © Peter Overduin

Koren, solisten en orchestra houden concert voor kankerbestrijding in Elburg

ELBURG - Koren Choir4Hope uit Barneveld en Inspire2liveChoir uit Alblasserdam, solisten en het Inspire4Hope-Orchestra houden zaterdag 18 juni voor de kankerbestrijding in de Grote Kerk in Elburg.

Het zijn bij elkaar 200 koorleden die de opbrengst van hun concert schenken aan stichting Kinderen Kankervrij (KIKA). Solisten zijn onder meer sopraan Judith Sportel en trompettisten Arjan en Edith Post. Het concert begint om 14.30 uur. Kaarten zijn voor 7,50 euro te koop bij de Elburger Boekhandel aan de Vischpoortstraat in Elburg of voorafgaand aan het concert bij de deur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.