Volledig scherm

Korenconcert in Oldemarkt

OLDEMARKT - Cantemus Dominum uit Marknesse, Cantorij Emmeloord en Looft den Heer uit Oldemarkt geven zaterdag 25 juni een concert in de hervormde kerk van Oldemarkt.

Diverse instrumentalisten laten van zich horen, de koren worden ook nog begeleid door het orgel. De koorzang zal gevarieerd zijn, met oude werken van rond 1600 tot hedendaagse muziek. En ook Bach zal niet ontbreken. De hervormde kerk aan de Binnenweg 2 staat bekend om haar goede akoestiek.Aanvang 20.00 uur. De toegang is vrij, wel wordt er voor de onkosten een collecte gehouden.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.