Volledig scherm

Koud bad met ‘The Iceman’

DEVENTER - Walt van der Pol, gecertificeerd Wim Hof instructeur, geeft op 30 oktober van 13.00 tot 17.30 uur een workshop WHM in Deventer.

De methode is ontwikkeld door Wim Hof, bekend als ‘The Iceman’. Tijdens de workshop maakt de deelnemer kennis met de componenten Ademhaling, Focus en Graduele Blootstelling aan Koude. Samen vormen deze de Wim Hof Methode (WHM). De WHM heeft een positief effect op de weerstand, sportprestaties en het algemeen welbevinden. Tijdens de workshop leert de deelnemer op zijn eigen wijze en niveau, de Wim Hof Methode en wordt uitgenodigd om aan het einde een koud bad te nemen. Locatie wordt bekend gemaakt bij opgave via info@yourtruenature.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.