Op de rommelmarkt van de Kruiskerk in Heerde zijn dit jaar veel zelfgemaakte producten te koop voor stichting ZOA.
Volledig scherm
Op de rommelmarkt van de Kruiskerk in Heerde zijn dit jaar veel zelfgemaakte producten te koop voor stichting ZOA. © Vrije Evangelische Gemeente Heerde

​Kruiskerk in Heerde vraagt aandacht voor stichting ZOA op jaarlijkse rommelmarkt

HEERDE - De Kruiskerk in Heerde vraagt zaterdag 10 september op haar jaarlijkse rommelmarkt aandacht voor stichting ZOA uit Apeldoorn.

ZOA houdt zich bezig met lokale opvang en hulpverlening aan vluchtelingen in hun thuislanden. Op de parkeerplaats van het gemeentehuis aan de Eperweg in Heerde zijn onder meer boeken en heel veel zelfgemaakte producten voor het goede doel te koop, zoals bloemstukken, kaarten en spreien. Daarnaast is er de verkoop van de welbekende heideplanten, een koffiecorner met oliebollen en een 'Mac VEG'. Een ludieke actie is dit jaar een competitie spijkerbroekhangen. De rommelmarkt van de Vrije Evangelische Gemeente is van 9.00 tot 15.00 uur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.