Volledig scherm

Kunst kijken bij Vinke Veluwe Makelaars Nunspeet

NUNSPEET - Belangstellenden kunnen donderdag 25 augustus kunst kijken bij Vinke Veluwe Makelaars aan de Spoorlaan 1 in Nunspeet.

De vestiging in Nunspeet is aan de vooravond van de Nacht van Nunspeet van 18.00 tot 21.00 uur geopend. Bezoekers kunnen deze avond kunst bekijken van de kunstenaars Marijke Boekholdt en Wim Bakker uit Nunspeet. Er kan gestemd worden op het favoriete kunstwerk. Uit alle inzenders komt na afloop van de expositie een winnaar naar boven. Deze winnaar krijgt zijn favoriete kunstwerk overhandigd.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.