Volledig scherm

Kunst op de Hoek gaat monumentaal

ZUTPHEN - Monumentenfotograaf Léontine van Geffen Lamers exposeert van donderdag 14 juli tot en met 7 augustus bij Kunst op de Hoek.

In de tentoonstelling laat de oud-Aki studente vooral oude monumentale panden en verbouwingen zien afgewisseld met uitstapjes richting kunst. Terugkerende elementen in haar foto’s zijn details, invallend licht, reflecties en schaduwen..Kunsthistorica Marguerite Tuijnverricht opent de exposistie op vrijdag 15 juli om 19.00 uur. Kunst op de Hoek is gevestigd op Nieuwstad 20. Openingstijden zijn donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00-17.00 uur en iedere laatste zondag van de maand.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.