Volledig scherm

Kunstenaar geeft rondleiding langs expositie VARF in Kampen

KAMPEN - Kunstenaar Jan Brokkelkamp uit IJsselmuiden geeft zaterdag 20 augustus een rondleiding langs de expositie VARF van de vereniging voor beoefenaars van beeldende kunst De Varfdeuze in Kampen.

VARF is een tentoonstelling met onder meer schilderijen, houtskooltekeningen en beeldhouwwerk van leden van de Varfdeuze. De expositie is te zien in 't Ukien aan de Korteweg 4. Brokkelkamp leidt bezoekers vanaf 15.00 uur rond. Toegang is gratis. VARF is donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus ook nog te zien van 11.00 tot 17.00 uur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.