Volledig scherm

Kunstkring Steenwijkerland zoekt kunstenaars voor atelierroute in najaar

STEENWIJKERLAND - Kunstenaarsvereniging Kunstkring Steenwijkerland is op zoek naar kunstenaars die willen meedoen aan een atelierroute die op zaterdag 8 en zondag 9 oktober wordt gehouden.

De route gaat door de hele gemeente heen, maar omdat veel kunstenaars niet bij de kring zijn aangesloten, worden er nog deelnemers gezocht. Wie kunst maakt en wil exposeren tijdens de twee atelierdagen kan zich aanmelden via info@atelierroutesteenwijkerland.nl. Meer informatie over het evenement staat op www.atelierroutesteenwijkerland.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.