Volledig scherm

Laatste Joy4Kids van het seizoen in Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - In kerkcentrum De Voorhof aan de Akkerhof 3 in Biddinghuizen is zaterdagavond 25 juni de laatste Joy4Kids van dit seizoen.

Joy4Kids, een initiatief van de Protestantse Kerk, is bedoeld voor kinderen die kunnen knutselen, zingen en toneel spelen, waarbij er een link naar de Bijbel is. Wat er tijdens de laatste avond van het seizoen gaat gebeuren, is een verrassing. Er staat in elk geval een speurtocht op het programma die om 18.30 uur begint. Joy4Kids duurt tot 19.45 uur. Deelname is gratis. Meer informatie staat op www.pgbiddinghuizen.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.