Volledig scherm
© Thinkstock

Laatste kans activeren inschrijving woningzoekenden Noord-Veluwe

NOORD-VELUWE - Inwoners uit Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg en Oldebroek kunnen zich tot 31 december inschrijven op de regionale website www.hurennoordveluwe.nl.

Tot op heden stonden woningzoekenden uit de genoemde gemeenten ingeschreven bij één of meer woningcorporaties in de regio. Om te zorgen dat verouderde of dubbele inschrijven kunnen vervallen, hebben de corporaties aan woningzoekenden gevraagd om hun gegevens te controleren en de inschrijven te activeren die zij willen behouden.

De vernieuwde website geeft meer gebruiksgemak voor woningzoekenden in de regio. Zo is een inschrijving op de website voldoende om kans te maken op een sociale huurwoning. Mensen hoeven zich niet meer bij de corporaties DeltaWonen, Omnia Wonen, Woningstichting Putten of UWOON afzonderlijk inschrijven. Wanneer inwoners uit de betreffende gemeenten ingeschreven staan op de nieuwe website, betalen zij jaarlijks een bijdrage van vijftien euro.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.