Volledig scherm
Kunst & Natuur is een tentoonstelling in de 6000 vierkante meter tuin van Expositie Beeldschoon. © Expositie Beeldschoon

Laatste weekend van Kunst & Natuur bij Expositie Beeldschoon in De Pol

DE POL - In ​beeldentuin en galerie Expositie Beeldschoon aan de Löhnislaan 4 in De Pol is vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juli het laatste weekend van Kunst & Natuur.

Kunst & Natuur is een combinatie van professionele kunst uit binnen- en buitenland in de 6000 vierkante meter tuin waar bloemen en planten momenteel tot volle bloei komen. Eigenaren Ton en Ria Rietveld geven desgevraagd uitleg over de kunst die geëxposeerd wordt. Kunst & Natuur is op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juli van 13.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.