Volledig scherm

Laatste Zomerbrocante

DEVENTER - Struinen langs kramen vol met antiek, brocante en vintage. Zaterdag 20 augustus kan het voor de laatste keer deze zomer op de zomerbrocante in de historische binnenstad van Deventer.

Van 10.00 tot 17.00 uur staan de Walstraat en het Grote Kerkhof bij de laatste ‘Brocante aan de IJssel’ weer vol met kramen voor de liefhebbers en verzamelaars van Van linnengoed, tuinbanken en -stoelen, schilderijen, tekeningen, prenten, aardewerk, kristal, serviezen, verlichting, oud keukenantiek tot sieraden en industriële zaken.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.