Volledig scherm

Landbouwminiatuurbeurs in IJsselhallen Zwolle

ZWOLLE - Landbouwminiaturen Club Nederland (LCN) houdt zaterdag 19 en zondag 20 november haar jaarlijkse beurs in de IJsselhallen in Zwolle.

Miniaturen en aanverwante verzamelobjecten zoals folders, boeken en speldjes worden te koop en te ruil aangeboden. Bovendien is er een tentoonstellingsgedeelte met veel bijzondere miniaturen. De standhouders zijn afkomstig uit heel Europa en de beurs is inmiddels uitgegroeid tot de grootste van zijn soort in Europa. Belangstellenden zijn beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur welkom. De toegang bedraagt 5 euro.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.