Fietsen over het landgoed
Volledig scherm
Fietsen over het landgoed © Stichting IJssellandschap

Landgoederen fietstocht Deventer-Olst

DEVENTER - De fietstocht ‘Rijkdom en verval’ van zondag 26 juni leidt langs de voorname landhuizen van onder meer landgoed Nieuw Rande in Diepenveen en De Haere in Olst.

IJssellandschap organiseert deze fietstocht waarbij een gids vertelt over het verleden en heden van deze bijzondere plekken zo dicht bij de stad. Aanvang om 13.00 uur bij de Oude Begraafplaats Deventer aan de Diepenveenseweg. De excursie duurt drie uur en eindigt in De Haere. Kosten 6,50 euro inclusief koffie/thee bij Nieuw Rande. Aanmelden via j.nieboer@ijssellandschap.nl of 06-52338594.

  1. Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!
    video

    Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!

    De verkiezingscampagne is weer in alle hevigheid losgebarsten. Op 15 maart mogen we met z’n allen naar de stembus. Om te zorgen dat jij op hun partij stemt, promoten veel politici zichzelf via reclamespotjes. Stiekem zijn die meestal erg saai, maar af en toe zitten er pareltjes tussen! Neem bijvoorbeeld het spotje van de CDA dat op dit moment viral gaat. Wij selecteerden vijf van de opvallendste politieke spotjes van de afgelopen jaren: