Volledig scherm
archieffoto © Wikipedia

Landman van Dindoa naar Unitas/Perspectief

ERMELO/HARDERWIJK - Jolien Landman maakt de overstap van Dindoa uit Ermelo naar buur Unitas/Perspectief. De 18-jarige Ermelose is gevraagd voor de Harderwijkse korfbalselectie en ziet dat als een ‘gave kans’.

Ze vindt het een uitdaging om op hoofdklasseniveau te kunnen gaan spelen. Landman maakte dit jaar haar debuut in de hoofdmacht van Dindoa en had het slotduel een basisplaats. Eerder had ze ook ambities in de danswereld, en stopte daardoor twee jaar met korfbal. Dit seizoen probeerde ze beide sporten te combineren, maar koos uiteindelijk toch voor korfbal.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.