Volledig scherm
Landschapsbeheer leert deelnemers aan de workshop Lekker Groen van welke producten uit de natuur een gerecht kan worden gemaakt. © Landschapsbeheer Flevoland

Landschapsbeheer Flevoland geeft workshop over eetbare planten in Lelystad

LELYSTAD - Landschapsbeheer Flevoland geeft zaterdag 18 juni de workshop Lekker Groen over eetbare planten in Lelystad.

Wie wil weten welke planten je uit de natuur kan eten, kan dit tijdens Lekker Groen te weten komen. De workshop bestaat uit een wandeling door de Lelystadse natuur waar planten geplukt kunnen worden die na afloop tot een gerecht kunnen worden bereid, zoals wilde pesto of bossalade. Lekker Groen duurt twee uur. Aanmelden kan tot 16 juni via flevoland@landschapsbeheer.net.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.