Volledig scherm

Landstede MBO en Song & Dance Academie Zwolle verlengen samenwerking

ZWOLLE - Landstede MBO en de Song & Dance Academie bekrachtigen dinsdag 25 oktober hun samenwerking door een nieuwe overeenkomst te tekenen.

Beide partijen werken al enkele jaren samen en bieden de mbo-opleidingen Musicalperformer en Danser aan. Met de ondertekening van de nieuwe samenwerkingsovereenkomst kunnen nog meer mbo-studenten hun droom verwezenlijken en van hun passie hun beroep maken. De studenten van de mbo dans- en musicalopleiding krijgen 25 oktober een ontbijt aangeboden als dank voor hun succesvolle optreden 'Musicals in Concert' tijdens het Stadsfestival.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.