Volledig scherm

Landstede MBO houdt open avond op locatie Fuchsiastraat in Zwolle

ZWOLLE - De locatie Fuchsiastraat van Landstede MBO in Zwolle houdt donderdag 23 juni een open avond voor leerlingen die nog geen vervolgopleiding hebben gekozen.

Er is informatie te vinden over alle opleidingen op het Landstede. Wie kiezen lastig vindt, kan een afspraak maken met een van de studieloopbaanadviseurs die kosteloos gesprekken voeren en beroepentesten afnemen. De open avond is van 18.00 tot 20.00 uur in Dronten aan de Fuchsiastraat 1. Aanmelden is noodzakelijk op www.landstedembo.nl. Een afspraak maken met een studieloopbaanbegeleider kan via 0800-0245666.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.