Volledig scherm

Landstede Raalte stelt zich voor

RAALTE - Landstede Training, Opleiding & Advies opent dinsdagavond 23 augustus haar deuren voor aankomende cursisten en deelnemers.

. Tijdens de Open Avond kunnen belangstellenden van 18.00 – 20.00 uur kennismaken met alle cursussen en opleidingen voor volwassenen. De Open Avond vindt plaats aan de Zwolsestraat 63a. Jongeren kunnen tijdens deze avond terecht voor informatie over Landstede MBO. Wie voortijdig vragen wil stellen kan dat doen door te bellen met het gratis telefoonnummer 0800-0245666 of door te kijken op www.landstedevoorvolwassenen.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.