Volledig scherm

Lange dagwandeling bij Staverden en Leuvenum

STAVERDEN - De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen heeft vrijdag 12 augustus een lange dagwandeling over landgoed Staverden uitgezet.

De wandeling heeft een lengte van ongeveer 15 kilometer en start om 10.00 uur op de parkeerplaats van landgoed Staverden aan de Uddelermeerweg. Deelname kost 5 euro per persoon, kinderen van 4 tot en met 12 jaar betalen 2,50 euro. Donateurs zijn gratis welkom op vertoon van hun GLK-pas. Aanmelden via www.glk.nl/evenementen of bij Kees Bor via 0341-357716.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.