Volledig scherm

Langste dag in Hattem

HATTEM - Winkeliers en bedrijven uit Hattem presenteren zich zaterdag 17 juni tijdens de 'langste dag' in het winkelcentrum

Van 11.00 tot 17.00 uur zijn er diverse activiteiten en aanbiedingen. Voor kinderen staat er een springkussen en de gekke clown Ziezo drentelt rond op straat en haalt rare fratsen en goocheltrucs uit. Daarnaast zijn er tientallen kraampjes waar men van alles kan kopen. Op de Markt treden onder andere Jan Doedels, Vox Five, muziekvereniging Ontwaakt en Die Hattemer Musikanten op. In de winkelstraten treedt het jeugdorkest en het Percussie-ensemble van CHM om 11.00 uur op.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.