Volledig scherm

Leer fotograferen in de natuur in Scheerwolde

SCHEERWOLDE - Voor mensen die tijdens een natuurwandeling graag mooie foto's willen maken, houdt IVN Noordwest-Overijssel samen met KNNV De Noordwesthoek een cursus fotografie.

Onder leiding van natuurgids en fotograaf Gerrit Houtschild gaan deelnemers op zaterdag 13 augustus het Woldlakebos bij Scheerwolde in om mooie foto's te leren maken.

Deelnemers kunnen zich om 09.00 uur verzamelen op de parkeerplaats van Staatsbosbeheer aan de Ingenieur Luteijnweg bij Scheerwolde. Aanmelden kan tot 12 augustus via g.houtschild@home.nl of 06-11309982.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.