Volledig scherm

Leerlingen Boslust Ommen exposeren al tien jaar in ziekenhuis

OMMEN/HARDENBERG - Leerlingen van de Boslustschool in Ommen exposeren al sinds 2006 in het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg.

De expositie wordt inmiddels al tien jaar door de leerlingen verzorgd en dat vonden beide partijen reden voor een feestje. De leerlingen werden getrakteerd op cake en limonade. De schilderijen hangen in gang van de polikliniek Gynaecologie en wisselen twee à drie keer per jaar. De Boslust is een school voor Speciaal Onderwijs (4-12 jaar) en Speciaal Voortgezet Onderwijs (12-20 jaar) voor zeer moeilijk lerende kinderen.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.