Volledig scherm

Leger des Heils in Zwolle krijgt Kroontje voor duurzame inzet van personeel

ZWOLLE/KAMPEN - Het Zwolse Leger des Heils krijgt maandag in Zwolle een Kroontje uitgereikt voor de duurzame inzet van professionals en vrijwilligers.

De heilsorganisatie krijgt de onderscheiding van stichting Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI) uit handen van directeur Jelle Weever van Weever Bouw en Sloopwerken uit Kampen. Hij ontving het Kroontje in 2015 en geeft de prijs nu door aan het Leger. De prijs is bedoeld om organisatie en mensen te stimuleren het beste in elkaar naar boven te halen. Wie het Kroontje krijgt, moet het binnen een jaar doorgeven aan een organisatie in de buurt die opvalt door zijn personeelsbeleid.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.