Volledig scherm

Leger des Heils in Zwolle krijgt Kroontje voor duurzame inzet van personeel

ZWOLLE/KAMPEN - Het Zwolse Leger des Heils krijgt maandag in Zwolle een Kroontje uitgereikt voor de duurzame inzet van professionals en vrijwilligers.

De heilsorganisatie krijgt de onderscheiding van stichting Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI) uit handen van directeur Jelle Weever van Weever Bouw en Sloopwerken uit Kampen. Hij ontving het Kroontje in 2015 en geeft de prijs nu door aan het Leger. De prijs is bedoeld om organisatie en mensen te stimuleren het beste in elkaar naar boven te halen. Wie het Kroontje krijgt, moet het binnen een jaar doorgeven aan een organisatie in de buurt die opvalt door zijn personeelsbeleid.

  1. Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!
    video

    Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!

    De verkiezingscampagne is weer in alle hevigheid losgebarsten. Op 15 maart mogen we met z’n allen naar de stembus. Om te zorgen dat jij op hun partij stemt, promoten veel politici zichzelf via reclamespotjes. Stiekem zijn die meestal erg saai, maar af en toe zitten er pareltjes tussen! Neem bijvoorbeeld het spotje van de CDA dat op dit moment viral gaat. Wij selecteerden vijf van de opvallendste politieke spotjes van de afgelopen jaren: