Volledig scherm
De tengere Tiny Legs Tim trapt de eerste editie van het nieuwe seizoen van Lely Sunday Afternoon af. © Underground Lelystad

Lely Sunday Afternoon met live-muziek in Lelystad gaat na de zomer door

LELYSTAD - De muzikale laatste zondagmiddagen van de maand van Lely Sunday Afternoon in Lelystad gaan na de zomer door.

Dit hebben de organisatoren, restaurant De Eetalage, BTV Showequipment en de FlevoMeer Bibliotheek, besloten. De Belgische bluesmuzikant Tiny Legs Tim trapt de eerste editie van het nieuwe seizoen op zondag 25 september af. Hij heeft een live-reputatie opgebouwd en drie albums met hedendaagse bluesmuziek gemaakt. Het eerste live-optreden van het nieuwe seizoen begint om 16.00 uur in De Eetalage aan De Promesse 2. Toegang is 2,50 euro inclusief een consumptie.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.