Volledig scherm

Lepeltje Lepeltje in Ter Pelkwijkpark in Zwolle

ZWOLLE - Het cultureel food festival Lepeltje Lepeltje komt van vrijdag 8 juli tot en met zondag 10 juli voor de tweede keer naar Zwolle.

Het Ter Pelkwijkpark wordt dit weekend een bourgondisch samenkomen voor jong en oud. Naast 25 mobiele keukens is er een uitgebreid muziek- en kinderprogramma. Bij het eerste drankje op Lepeltje Lepeltje betalen bezoekers eenmalig een half muntje voor een mileuvriendelijke plastic beker. Hiermee wordt de voedselbank gesteund. De entree tot het festival is gratis.

Vrijdag en zaterdag is het festival van 12.00 tot 00.00 uur te bezoeken en zondag van 12.00 tot 22.00 uur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.