Volledig scherm

Leren opvoeden en communiceren na scheiding

RAALTE - Maatschappelijke dienstverlening De Kern houdt in november een aantal themabijeenkomsten voor gescheiden ouders.

De deelnemers leren in drie themabijeenkomsten kijken naar hun eigen situatie van de scheiding en de opvoeding van hun kind. Ook leren zij communicatietechnieken in te zetten voor de omgang met de kinderen en de omgang met hun ex. Deelname geeft meer inzicht in wat er speelt bij de kinderen en handreikingen voor beter gescheiden opvoeden, met als resultaat minder spanning en meer rust. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor mannen en vrouwen die gescheiden zijn. Deze vinden plaats op dinsdag 15 en 29 november en 13 december, van 19.30 uur tot 21.00 uur in het Kulturhus in Raalte. Deelname is gratis. Voor aanmelden en informatie kan contact worden opgenomen met Anneke Krijgsheld (a.krijgsheld@stdekern.nl) en Roelien van Lenthe (r.vanlenthe@stdekern.nl).

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.