Volledig scherm

Les lokale politiek over ‘Wie beslist wanneer’

RAALTE - Vragen als ‘Wanneer worden de echte besluiten genomen? Wat is het moment om invloed uit te oefenen? En wie beslist er uiteindelijk?’ komen aan de orde tijdens de tweede bijeenkomst van de cursus lokale politiek van BurgerBelangen op dinsdagavond 15 november.

Op de agenda staat de module die ingaat op de cruciale beslismomenten in de lokale politiek. Belangstellenden kunnen per keer aanschuiven. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die interesse heeft voor lokale politiek of overweegt actief te worden. Voor meer informatie mail naar fractie@burgerbelangenraalte.nl, of bellen: 06-38073565 (Ben Nijboer).

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.