Volledig scherm

Lezing in Hof van Kranenburg Zwolle

ZWOLLE - In de aula van het Hof van Kranenburg in Zwolle is zondag 30 oktober een lezing over vormen van verlies, de weg van rouw en ervaringen van troost.

De lezing wordt gegeven door Evert Pieter van der Veen. In 2015 verscheen de vernieuwde herdruk van zijn boek 'Mensen van voorbij, leven met een verlies'. De schrijver verloor zijn vader op jonge leeftijd en gaat hier onder meer op in. De lezing start om 12.30 uur en is gratis toegankelijk. Aanmelden is gewenst en kan via info@hofvankranenburg.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.