Volledig scherm

Lezing in Stedelijk Museum Zwolle

ZWOLLE - Dick en Coleta Hogenkamp verzorgen maandag 3 juli een lezing in het Stedelijk Museum aan de Melkmarkt 41 in Zwolle.

De lezing wordt gehouden in het kader van de expositie 'Zwolle in de jaren '70 en '80'. Dick en Coleta Hogenkamp nemen de bezoekers op hun eigen, kenmerkende manier mee op een tocht door het Zwolle van onze ouders en grootouders. De lezing start om 14.30 uur. De entree is gelijk aan de toegang voor het museum. Opgave vooraf is noodzakelijk en kan via info@stedelijkmuseumzwolle.nl. Voor en na de lezing is er gelegenheid om de expositie te bezoeken.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.