Volledig scherm

Lezing over reinigingskuren bij kanker in Vechtgenotenhuis

OMMEN - Karin Overgoor houdt dinsdagavond 6 september een lezing in het Vechtgenotenhuis aan Beerzerweg 5 in Ommen.


Overgoor is natuurgeneeskundig therapeute en eigenaresse van Lijftaal, een praktijk voor massage en voeding in Zwolle.

De lezing gaat over reinigingskuren bij kanker. Reinigingskuren hebben volgens haar een positieve invloed op het psychische en emotionele leven. Zo zegt ze dat een detoxkuur ervoor zorgt dat het lichaam zich op een natuurlijke manier ontdoet van allerlei afval- en gifstoffen. "Hierdoor kunnen lever, nieren, darmen, lymfvaten en de huid weer herstellen en regenereren." Overgoor vertelt hoe de kuren toe te passen zijn bij kanker.

De lezingen bij het Vechtgenotenhuis zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Inschrijven is niet nodig. Het begint om 19.30 uur. Meer informatie op de site.

www.vechtgenoten.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.