Volledig scherm

Lezing over 'Vijfentwintig Obsessies' in bibliotheek Lelystad

LELYSTAD - FlevoMeer Bibliotheek Lelystad en The Readshop organiseren donderdag 14 juli een lezing over de verhalenbundel 'Vijfentwintig Obsessies'.

Deze bundel is geschreven door 25 schrijvers met als thema 'obsessies'. Elke schrijver heeft een eigen verhaal geschreven over het beklemmende gevecht dat een obsessie met zich meebrengt. De lezing wordt gegeven door drie vrouwen en start om 19.30 uur. Gratis kaarten zijn te bestellen via de website, af te halen bij de informatiebalie in de bibliotheek of bij The Readshop.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.