Volledig scherm

Lijstenmakerij Le Tableau opent deuren in Zwolle

ZWOLLE - Lijstenmakerij Le Tableau van Rohda van Eerden wordt dinsdag 1 november officieel geopend door wethouder René de Heer.

De receptie bij de winkel aan het Bethlehemkerkplein 30 in Zwolle is van 16.00 tot 20.00 uur. Om 18.00 uur wordt er een lintje doorgeknipt. Daarnaast wordt er door de onlangs opgerichte vereniging van ondernemers en bewoners van het Bethlehemkerkplein een ontwikkelingsplan voor het plein aangeboden aan de wethouder. Van Eerden: "In de lijn van het Broerenkwartier pakken we hier ook gezamenlijk ons plein aan".

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.