Volledig scherm
Linda Commandeur © Ut Huus

Linda Commandeur spreker op Kennisfestival

OLST-WIJHE - Linda Commandeur is de eerste die het podium betreedt van het Kennisfestival Olst-Wijhe dat vrijdag 16 december in Olst wordt gehouden.

Dat maakt de organisatie van het evenement bekend. Het Kennisfestival bestaat uit workshops, inspirerende sprekers en netwerkkansen en is bedoeld als bedankje aan vrijwilligers en actieve inwoners van de gemeente.

Commandeur praat over het centrale thema van haar boek ‘Zo simpel is het dus wél’, dat gaat over ideeën, wensen en dromen en allerlei smoesjes die we verzinnen om ze niet waar te maken. Ze vertelt over hoe je mensen meekrijgt in je ideeën, hoe je anderen in beweging krijgt, maar ook dat er allerlei weerstanden in je hoofd zitten om het niet te doen.

Andere programmaonderdelen die inmiddels bekend zijn, zijn ‘Doen is het nieuwe weten’ door Anyta Brouwer, en ‘Slim met social media’ door Bas Tijhaar. Ook kunnen deelnemers speeddaten met diverse gesprekspartners. Het Kennisfestival is van 14.00 tot 21.00 uur in het Holstohus. Deelname is gratis en aanmelden kan via m.korterik@uthuus.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.