Volledig scherm

Looft den Heer en twee koren uit Noordoostpolder geven concert in Oldemarkt

OLDEMARKT - Koor Looft den Heer uit Oldemarkt, Cantorij Emmeloord en Cantemus Dominum uit Marknesse geven zaterdag 25 juni een concert in Oldemarkt.
De gezelschappen laten werken van Bach, Rheinberger en Lauridsen en Whiteacre horen wat zij het afgelopen jaar hebben ingestudeerd. Anne Kroeze en Harry Haasjes bespelen het orgel. Kroeze speelt werk van Reger, omdat het dit jaar het Reger-herdenkingsjaar is. Het concert begint om 20.00 uur in de Hervormde Kerk. Toegang is gratis, er is een collecte voor de onkosten.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.