Volledig scherm
© Thinkstock

Loran Faber nu al zeker van zege NSF 100 Championship

STAPHORST – Motorcoureur Loran Faber heeft beslag gelegd op de NSF 100 Championship. De jonge Staphorster boekte dit weekend in Assen tijdens de GAMMA Racing Days vier overwinningen.

Nooit eerder werd een coureur van het Molenaar NSF 100 Championship ongeslagen kampioen. Met nog vier races te gaan is Faber niet meer in te halen in het algemeen klassement.

Tijdens de GAMMA Racing Days hield de Staphorster opnieuw alle concurrentie ruim achter zich. De volgende wedstrijd wordt gereden op 27 augustus in Veldhoven.

Het Molenaar NSF100 Championship is de perfecte opstapklasse voor racetalenten in de leeftijdscategorie van 10 t/m 14 jaar. Wil jij later ook racen in de MotoGP of WSBK? Dan is het Molenaar NSF100 Championship het startpunt! Kijk voor meer informatie ook op www.nsf100championship.nl.
  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.