Volledig scherm

Ludwina Veenendaal exposeert in de Gashouder Dedemsvaart

DEDEMSVAART - Ludwina Veenendaal exposeert vanaf zaterdag 25 juni tot en met de maand september in de Gashouder aan de Oude Zuidwolderstraat 13 in Dedemsvaart.

De expositie bestaat uit een serie schilderijen. De expositiecommissie heeft haar uitgenodigd om een tentoonstelling van haar werk samen te stellen onder de noemer 'Ludwina Solo'. Er worden schilderijen getoond waarin de menselijke figuur centraal staat. De opening van de expositie wordt 25 juni om 14.30 uur verricht door Jan Oosting. Meer informatie op www.gashouderdedemsvaart.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.