Mannen aangehouden voor bezit vuurwapens in De Wijk

DE WIJK - Twee mannen (37 en 40 jaar oud) uit De Wijk zijn in de nacht van zondag op maandag op de Stapelerveldweg aangehouden voor vuurwapenbezit.

Omstreeks 1 uur 's nachts wilden surveillerende agenten op de Commissieweg in De Wijk een auto controleren. Het stopteken dat zij gaven werd genegeerd. Nadat de agenten het zwaailicht en de sirene hadden aangedaan, stopte de personenauto op de Stapelerveldweg. Tijdens de controle zagen de agenten dat er een vuurwapen in de auto lag. In de auto werd vervolgens ook munitie gevonden.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.