Volledig scherm

Mannenensemble en musici geven Polderconcert in Mastenbroek

MASTENBROEK - Het christelijk mannenensemble Salem en vier musici op instrumenten geven vrijdag 1 juli een Polderconcert in de Nederlands Hervormde Kerk aan de Kerkwetering 3 in Mastenbroek.

Sara van den Brink bespeelt de harp, Joanna Juffer blaast op de dwarsfluit, Margreet van Ittersum bespeelt het orgel en bugelspeler is Rianne van Ittersum. Herman Kamp zorgt voor de muzikale leiding. Het Polderconcert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn 7,50 euro te reserveren via info@poldermastenbroek.nl. Meer informatie staat op www.poldermastenbroek.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.