Volledig scherm

Marcel Wouda geeft uitleg over nieuwe zwemlesmethode

DEVENTER - Marcel Wouda, voormalig wereldkampioen langebaanzwemmen en bondscoach van het Nederlands zwemteam, geeft ouders donderdag 23 juni in de Scheg uitleg over de nieuwe zwemlesmethode SuperSpetters en vertelt waarom hij er zo enthousiast over is.


In Deventer leren kinderen vanaf september zwemmen volgens SuperSpetters. In het Borgelerbad en de Scheg is het hierdoor mogelijk om binnen één schooljaar het KNZB zwemdiploma te behalen dat gelijk staat aan C. Kinderen die nu nog les krijgen volgens het Zwem ABC kunnen hier gewoon mee doorgaan in september, of instromen bij de SuperSpetters.

Er is een informatiebijeenkomst om 20.00 en om 21.00 uur. Opgeven via info@sportbedrijfdeventer.nl of 0570-659739. Op 10 juli wordt er een SuperSpetterochtend gehouden voor ouders en kinderen.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.