Volledig scherm
Zeldzaam Mooi Evenement © Zeldzaam Mooi

Markt met zelfgemaakte en ambachtelijke producten

OLST - Lokale kunstenaars, ondernemers en ontwerpers staan zondag 23 oktober met onder meer handgemaakte kaarsen, sieraden, (woon)accessoires, kleding en tassen op het Zeldzaam Mooi Evenement op Landgoed de Haere.

Ook zijn er allerlei ambachtelijke producten en biologische lekkernijen te koop. Voor kinderen zijn er diverse activiteiten en David Samson uit Olst speelt op zijn hang drum. Stichting IJssellinie Olst heeft speciaal voor deze gelegenheid een extra open dag waarbij ze de bunkers in het bos openstellen.

Van 11.00 tot 17.00 uur. Entree en parkeren zijn gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.