Volledig scherm

Marktconcert in Orgelmuseum Elburg

ELBURG - In het Nationaal Orgelmuseum aan de Van Kinsbergenstraat 5 in Elburg wordt dinsdag 12 juli een concert gegeven door organist Jaap Jan Steensma.

Hij heeft speciaal voor dit concert een programma samengesteld van hoofdzakelijk Oud-Hollandse meesters. Het concert is van 11.30 tot 12.00 uur. Bezoekers kunnen het gebouw betreden via de ingang aan de achterzijde van het museum aan de Hondegatsteeg. De toegang is gratis. In de maanden juli en augustus word ter iedere dinsdagochtend een zogeheten marktconcert gegeven.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.